"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit Fidan gözyaşları ve dualarla ebediyete uğurlandı

24 Eylül 2017, Pazar 16:21
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Sercan Fidan, memleketi Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Fidan'ın naaşı Hakkari'de yapılan törenin ardından uçakla Çorlu Havaalanı'na getirildi.

Buradan alınan Fidan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Küplü beldesindeki baba evine getirilerek helallik alındı. 

Omuzlara alınan şehidin naaşı, daha sonra dualar ve tekbirlerle cenaze namazı için belde meydana götürüldü.

Cenazesi, İl Müftüsü Emrullah Üzüm tarafından kıldırılan namazın ardından Fidan'ın naaşı tören mangası tarafından omuzlara alındı, cenaze aracına kondu.

Mezarlığa kadar naaşa binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik etti. Naaş mezarlığa kadar askeri bandonun Itri'nin Segah Tekbir'i eşliğinde götürüldü. Belde mezarlığında toprağa verildi.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun olan ve altı ay önce sözleşmeli er olarak TSK'da göreve başlayan Sercan Fidan ile Tuğba Selen'in evlilik hazırlığı yaptıkları öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1487
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • samsa doğanay

    24.9.2017 16:57:35

    bazıları zamanında o da bu mesleği seçmeseydi diyiyordu,hatırladınızmı bu kişiyi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı