"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit komiserin Elazığ'daki baba ocağına ateş düştü

01 Eylül 2015, Salı 23:15
Batman’da devriye görevi yapan sivil polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın Elazığ’daki baba ocağına ateş düştü.

Şehit polisin Elazığ Ataşehir Mahallesi'nde bulunan baba evinde acı haber şehidin annesi Hayriye Gatfar'a yetkililer ve yakınları tarafından verildi. Şehit polisin babası Zeki Gatfar'ın olaydan sonra Batman’a gittiği belirtildi.



Şehidin babasının evinin bulunduğu apartmana büyük bir Türk bayrağı asıldı. Evden ağıtlar yükseldi. Acı haberi alan şehit komiserin yakınları, meslektaşları ve vatandaşlar, taziye için şehidin baba evine geldi.

Eşinin Batman’da polis memuru olduğu öğrenilen Gatfar’ın iki çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Öte yandan şehit komiser Gatfar’ın 3 kardeş oldukları ve evin tek erkek çocuğu olduğu belirtildi.

Şehit polis Gatfar’ın naaşının yarın Batman’da düzenlenecek törenin ardından Elazığ’a getirileceği öğrenildi.

Okunma Sayısı: 2913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı