"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit Onbaşı Sarıtaş dualarla ebediyete uğurlandı...

11 Nisan 2018, Çarşamba 18:50
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde kazaen uçurumdan düşerek şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Cumali Sarıtaş'ın cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde defnedildi.

Şehit Sarıtaş'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Emirdağ ilçesine bağlı Balcam köyüne getirildi. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

Tabuta sarılarak gözyaşı döken anne Emine Sarıtaş'ı, yakınları teselli etti. Metanetli olduğu gözlenen şehidin babası Arif Sarıtaş, oğlunun tabutu başındaki resmini öptü.

Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun, köy meydanında kıldırdığı cenaze namazının ardından Sarıtaş'ın naaşı, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AKP Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Ali Özkaya, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve vatandaşlar katıldı.

AA

Etiketler: hakkari, çukurca
Okunma Sayısı: 1158
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı