"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit pilot Tanış, Ankara'da ebediyete uğurlandı

06 Mart 2015, Cuma 14:11
Konya’da düşen F-4 uçağın pilotlarından Kurmay Yüzbaşı Pilot Mustafa Tanış, düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı. Törene şehit ailesinin yanı sıra bir çok askeri ve siyasi yetkili katıldı.

Konya’da 112'nci Filoya ait bir adet F-4E 2020 uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilotlardan Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Şehit Pilot’un babası Babası Hayri Tanış, Annesi Yurdagül Tanış, Eşi Sema Tanış ve 9 aylık kızının yanı sıra yakınları ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ve çok sayıda kuvvet komutanı katıldı.

Kılınan Cuma namazı sonrası şehit için cenaze namazı kılındı. Daha sonra omuzlara alınan cenaze, askeri araç ve kortej eşliğinde Cebeci Askeri Şehitliği’ne defnedilmek üzere götürüldü.

Okunma Sayısı: 953
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı