"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit polis ebediyete uğurlandı

29 Kasım 2015, Pazar 15:31
Diyarbakır Barosu'nun, merkez Sur ilçesinde basın açıklaması yaptığı sırada çıkan silahlı çatışmada şehit edilen polis memuru Cengiz Erdur (47), Elazığ’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Şehit polisin naaşı, havaalanından ağabeyinin evine getirilip helallik alındı. Daha sonra Mevlana Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Şehit polisin kardeşi Adem Erdur taziyeleri kabul ederken, eşi Melek Erdur ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Şehit polisin naaşı, kılınan cenaze namazının ardından tekbirler ve gözyaşları arasında cenaze arabasına konuldu. Cenazesi Elazığ Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Evli ve biri kız, biri erkek 2 çocuk babası olan şehit polisin babasının 2007 yılında vefat ettiği öğrenildi.

Okunma Sayısı: 1463
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı