"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit polis memuru ebediyete uğurlandı

14 Ocak 2016, Perşembe 17:36
Ankara'nın Altındağ ilçesinde görevi başındayken silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mustafa Altındal toprağa verildi.

Şehit polis memuru Altındal'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze töreni öncesi helallik alınması için Keçiören Çekirge Caddesi'ndeki evine getirildi.

Daha sonra şehit Altındal için Ankara'nın Güdül İlçesine bağlı Yeşilöz beldesinde tören düzenlendi. Şehit Altındal'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, ambulanstan alındıktan sonra polis tören mangasınca bir süre omuzlarda taşındı.

Törende taziyeleri kabul eden Altındal'ın eşi Tülin, 15 yaşındaki oğlu Hakan, babası Mehmet ile annesi Nigar Altındal'ın güçlükle ayakta durdukları görüldü.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ankara Emniyet Müdürü Vekili Hakan Arıkan ile çok sayıda polis memuru ve vatandaş katıldı.

Şehit polis memuru Altındal, Güdül'deki Aşağı Mahalle Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilöz Kasabası Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, Altındal'ın şehit olduğu olaya karıştığı belirlenen 11 zanlının gözaltına alındığı, emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Altındağ Karapürçek Mahallesi 421. Cadde üzerindeki bir fotoğraf stüdyosunda dün çıkan kavga sonrasında inceleme yaparken, olaya karışan kişilerin tekrar iş yerine gelmesi üzerine yaşanan arbedede silahla vurulan polis memuru Mustafa Altındal (44), kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

AA

Okunma Sayısı: 2085
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı