"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit polis memurunun evinde yas hakim

31 Temmuz 2015, Cuma 10:44
Adana'daki Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurlarından Serdar Kazar'ın (26) Adana'daki evinde üzüntü hakim.

Kazar'ın Serinevler Mahallesi'ndeki evine sağlık ekipleriyle gelen yetkililer, aileye haberi verdi. Şehidin iki katlı evine büyük Türk bayrağı asıldı. Komşuları ve yakınları, eve gelerek aileye başsağlığı diledi.

Fenalaşan şehidin annesi Hatun Kazar'a ambulansta bir süre müdahale edildi.

Şehidin, mesleğe 7 yıl önce başladığı, geçen yıl görev yaptığı Şırnak'tan Adana'ya tayin edildiği öğrenildi. Üç kardeşin en büyüğü olan Kazar'ın günü birlik Pozantı'ya gidip geldiği belirtildi.

Bu arada saldırıda şehit olan polis memurları Kazar ve İsa İpek için Adana Valiliği önünde tören düzenleneceği bildirildi.

AA

Etiketler: adana, pozantı, şehit, polis
Okunma Sayısı: 1183
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı