"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit polis memurunun mahallesine Türk bayrakları asıldı

30 Temmuz 2015, Perşembe 14:50
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince dün şehit edilen polis memuru Mehmet Uyar'ın (30) Salihli ilçesindeki baba ocağı ve evin bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı.

Salihli Belediyesi, şehit polisin Güneş Mahallesi'ndeki babaevinin önünde taziye çadırı kurdu. Şehidin baba ocağı ve mahalle, ay yıldızlı bayraklarla donatıldı.

Ayakta durmakta güçlük çeken şehidin kız kardeşi Ummuhan Pınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, anne ve babasının ağabeyinin cenaze töreni için Diyarbakır'a gittiklerini söyledi.

Ağabeyinin 5 yıldır Diyarbakır'da görev yaptığını anlatan Pınar, "Evleneli 3 yıl oldu. Yengem Nedime, 5 aylık hamile ve aynı yerde görev yapıyordu. 15 Ağustos'ta ise Salihli'ye geleceklerdi. 2 gün önce yengemle telefonda görüştüm. Ağabeyimin sürekli devriyede olduğunu ve sabaha karşı eve geldiğini söyledi" diye konuştu. 

Şehidin cenazesinin, Salihli Hamidiye Camisi'nde ikindi namazına müteakip törenin ardından belediye mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bulunan Gazi Mahallesi'ndeki çay ocağının önünde oturan polis memuru Mehmet Uyar'a dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK'lıların olduğu otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açılmış, Uyar, Osman Çaran ve İbrahim Turan yaralanmıştı.

Çınar Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Uyar ve Çaran vefat etmişti.

AA

Okunma Sayısı: 2020
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı