"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit sayısı 90'ı aştı

06 Temmuz 2017, Perşembe 19:40
Van’ın Başkale ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Emrah Ceylan, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Böylece referandumdan sonra şehit olan güvenlik kuvvetleri mensubu ve sivillerin sayısı 90’ı aşmış oldu.

Şehit uzman çavuş dualarla...

Van Başkale ilçesi yakınlarında mayın taraması yapan Uzman Jandarma 4’üncü Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, PKK’lı teröristlerin saldırısında yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü. 

Van- Hakkâri Karayolu’nun güvenliğini sağlamak amacıyla geçen pazartesi günü mayın taraması yapan devriye bölüğünde görevli Uzman Jandarma Çavuş Emrah Ceylan, PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralandı. Ceylan, tedavi gördüğü Van 100’inci Yıl Devlet Hastanesi’nde şehit oldu.

Senem Ceylan ile evli olan ve 11 yaşında Süleyman adında bir oğlu bulunan şehit Ceylan’ın cenazesi, Denizli Çardak Havaalanı’na getirilecek. Denizli’deki baba evinde helallik alındıktan sonra Aydın’ın Karacasu İlçesi Esençay Mahallesi’nde ikindide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Şehidin yaralandığı gün haber verilen ailesinin aynı gün Van’a hareket ettiği belirtildi. Şehit yakınlarının bugün cenazeyle birlikte Denizli’ye geleceği bildirildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2473
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı