"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit Yakup Avşar Niğde'de ebediyete uğurlandı

12 Şubat 2019, Salı 16:51
İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın cenazesi, Niğde'de toprağa verildi.

İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın naaşı İstanbul'da düzenlenen törenin ardından hava yoluyla Nevşehir'e, oradan da kara yoluyla Niğde merkez Şahinali Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

Törende, şehidin özgeçmişi okundu ve dua edildi. Şehidin naaşı, İl Müftü Vekili Ali Çetin'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Niğde Şehitliği'nde defnedildi.

İstanbul'da yaşayan Şehit Avşar'ın 1,5 yıllık evli olduğu ve yaklaşık 10 gün önce umreden döndüğü öğrenildi.

2013 yılında 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığına atanan Teknisyen Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın başarılı çalışmalarından dolayı 16 takdirle ödüllendirildiği belirtildi.

İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 asker şehit olmuştu.

AA

Okunma Sayısı: 2826
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı