"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehitler, kutuplaştırma siyasetine alet edilemez

23 Nisan 2018, Pazartesi 00:06
İktidara yakın Sabah gazetesi, dünkü manşetinde şehit ailelerini 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim için kullandı.

Gazete, çocuklarını El Bab, Afrin ve Cerablus’ta yürütülen operasyonlarda şehit veren babalara, Cumhur İttifakı’na destek verip vermediğini sordu. Gazetede, “Evlatlarını şehit veren babalar: Evlatlarımız cephede görevlerini yaptı, şimdi sıra bizde. Vatan sevdalısı Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Bu seçim, şehit yavrularımızın mücadelesinin ikinci aşaması olacak” ifadeleri dikkat çekti. Sabah gazetesinin şehitleri seçim için kullanmasına sosyal medyadan tepki yağdı; Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz, sosyal medya hesabından gösterdiği tepkide, “El Bab, Cerablus, Afrin şehitlerinin de seçim yarışında “cumhur ittifakı”na oy devşirmek için kullanılması ve istismarı, hem şehitlere saygısızlık, hem de iktidar hırsı uğruna etik değerleri ayaklar altına alan inanılmaz bir seviye ve irtifa kaybının çok ibretli yeni bir örneği. O askerlerimiz şehit düşmeyip 24 Haziran’da oy kullanacak olsalardı, içlerinde belki “cumhur ittifakı” dışında tercihte bulunacaklar da vardı. Hangi siyasî görüşte olurlarsa olsunlar, şehitler hepimizindir. Hiç kimse onları kutuplaştırma siyasetleri için alet ve istismar edemez” ifadelerini kullandı.  

 

Etiketler: seçim, siyaset
Okunma Sayısı: 2697
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin kıymık

    23.4.2018 07:53:38

    Bunlara göre siyaset; Din İman ve Kuran’ın yerini almış her şey alet edilebilir ve alet etmek elzemdir

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı