"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehitler unutulmadı

16 Temmuz 2015, Perşembe 14:11
Ramazan Bayramı arifesinde il protokolü, STK temsilcileri ve şehit yakınları Kırşehir şehitliğini ziyaret etti.

Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği’ne yapılan ziyarete Vali Vekili A. Serdar Polat’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Jan. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, jandarma ve emniyet mensupları ile şehit aileleri katıldı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve İl Müftüsü Mehmet Şahin’in yaptığı duanın ardından, Vali Vekili Polat ve il protokolü şehit kabirlerini ziyaret ederek kabirlere karanfil bıraktı. 

Şehitlik ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Vekili Polat, şehitleri rahmet ve saygı ile andıklarını belirtti ve halkın bayramını kutladı.

Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği’ne yapılan ziyaret, Vali Vekili A. Serdar Polat ve beraberindeki protokolün şehit yakınlarıyla sohbet etmesiyle sona erdi.

Okunma Sayısı: 2819
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı