"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selvi’den Cumhuriyet dâvâsı tepkisi

30 Temmuz 2017, Pazar
Cumhuriyet yazar ve yöneticilerinden Akın Atalay, Kadri Gürsel, Murat Sabuncu ve Ahmet Şık’ın tutukluluğunun devamına karar verilmesine bir tepki de Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi’den geldi.

CNN Türk ekranında Cumhuriyet gazetesi dâvâsında 7 arkadaşımızın tahliye edilmesini ve Akın Atalay, Kadri Gürsel, Murat Sabuncu ve Ahmet Şık’ın tutukluluğunun devamına karar verilmesini yorumlayan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, “Tüm meslektaşlarımızın dün gece tahliye edilmesini beklerdim. Çünkü onlar sadece gazetecilik faaliyeti yapan insanlardı.” dedi. Tahliyelerin yerinde olduğunu yorumlayan Selvi, “Ama tahliyelerle birlikte tutukluluğunun devamına karar verilen gazetecilerin de dün gece tahliye edilmesini beklerdim. Çünkü onlar sadece gazetecilik faaliyeti yapan insanlardı.” dedi. Selvi, Kadri Gürsel’i savunarak, “Örneğin ben Kadri Gürsel’le CNN Türk’te programda birlikte oldum, çok sert tartışmalar yaşadım, ama Kadri Gürsel’e, bir FETÖ suçlaması yapmak mümkün değildir. Bu ülkede Kadri Gürsel’i bununla suçlayamazsınız. Ben diğer meslektaşlarımın da tahliye olmasını beklerdim. Dilerim ki 11 Eylül’deki ilk duruşmada tahliye edilirler.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 3462
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı