"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selvi: Mesele sadece Reza Zarrab değil arkadaş, sen hala anlamadın mı?

21 Kasım 2017, Salı 14:09
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, ABD'de tutuklu bulunan işadamı Rıza Sarraf soruşturmasını yürüten savcıların hedeflerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk ekonomisi olduğunu öne sürdü.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

"ABD bunu hep yapıyor. Önemli olan; biz Zarrab'ın ABD'nin eline geçmesine izin vermememiz gerekiyordu. Abdullah Öcalan'ı verdiler Fetullah Gülen'i aldılar. Fetullah Gülen ABD'ye gittiği günden bu yana Türkiye aleyhine kullanılıyor. Reza Zarrab ise Gülen'den sonraki ikinci kozları oldu.

Zarrab operasyonunun iki ayağı var.

1- Siyasi ayağında hedef Cumhurbaşkanı Erdoğan.

2- Ekonomik boyutunda ise bankalara kesilecek ceza üzerinden Türk ekonomisini vurmak.

Bu açıdan duruşmanın yapılacağı 4 Aralık kritik bir tarih. 4 Aralık'ta bir dalgalanma olacak ama büyük bir fırtına beklemeyin. Başarabilirlerse büyük operasyonu 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce yapmayı planlıyorlar.

Bir kez de Gezi'nin ünlü sloganıyla söyleyelim, mesele sadece Reza Zarrab değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı?"

Okunma Sayısı: 2827
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı