"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şemdinli'de çatışma

27 Ağustos 2016, Cumartesi 15:19
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik bölgesinde bir grup PKK'lı terörist, roketatar ve otomatik silahlarla askeri üs bölgeye saldırdı.

Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 4 asker yaralandı.

Saldırı, öğlen saatlerinde Derecik Beldesi'ne bağlı Yeşilova Köyü yakınlarındaki Mamreşa Bölgesi'ndeki yaşandı. Bir grup PKK'lı terörist, askeri üs bölgeye otomatik silah ve roketatarlarla saldırı düzenlemesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 4 asker yaralandı.

Yaralı askerler helikopterle Hakkari'ye sevk edilirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada Derecik ve Umurlu bölgelerinden ise çatışmaların yaşandığı Mamreşa Bölgesi top atışlarına tutuldu.

Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde bulunan Doğanlı Köyü yakınlarında ise yola döşenen el yapımı patlayıcı güvenlik güçleri tarafından son anda fark edildi. Patlayıcı olay yerine çağrılan bomba uzmanı ekipler tarafından çevre güvenlikği alındıktan sonra patlatılarak imha edildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2115
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı