"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şemdinli’de Hudut bölüğüne havan ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı

13 Ağustos 2015, Perşembe 21:59
Hakkâri'nin Şemdinli Durak Hudut Bölüğüne, bölüğü terör örgütü bir grup terörist tarafından havan ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, "13 Ağustos 2015 günü saat 06.20'de, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Hakkâri / Şemdinli Durak Hudut Bölüğüne, havan ve uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştır. Silahlı saldırıya, personelimiz tarafından ateş destek vasıtaları ile derhal karşılık verilmiş, çıkan çatışmada iki terörist etkisiz hale getirilmiştir.”

Okunma Sayısı: 1648
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı