"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şemdinli'de patlama: 3 askerimiz yaralandı!

09 Mayıs 2017, Salı 12:14
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında, arama-tarama faaliyeti sırasında daha önce teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcı inflak ettirildi.

Patlamada 3 asker yaralandı. Olay bugün sabah saatlerinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesi İran sınırındaki Kırkçimenlik bölgesinde meydana geldi.

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü bölgede 34'ncü Hudut Tugay Komutanlığı birliklerinin mayın ve el yapımı patlayıcı arama tarama faaliyetleri sırasında daha önce PKK'lı teröristler tarafından döşenen patlayıcı inflak ettirildi. Patlamada 1'i ağır 3 asker yaralandı. Yaralı askerler  Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, bölgede operasyonlar sürüyor.

DHA

Etiketler: hakkari, şemdinli, patlama
Okunma Sayısı: 1587
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı