"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şemdinli’de 'piknik tüpü' alarmı

23 Eylül 2015, Çarşamba 09:57
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, caddeye bırakılan siyah poşette bantla sarılı piknik tüpü korku yarattı. Polisin zırhlı araçtan ateş ederek kontrol ettiği tüpte patlama olmadı.

Şemdinli İlçesi'nin Beşveler Mahallesi'ne giden İbrahim Heriri Caddesi üzerindeki bir evin önen bırakılan siyah poşete sarılı piknik tüpü, korkuya neden oldu. Gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bırakılan tüp, sabah saatlerinde zabıta ekipleri ve vatandaşlar tarafından fark edildi.

Olayın polise haber verilmesi üzerine çevrede zırhlı araçlarla önlen alınıp, cadde trafiğe kapatıldı. Ardından bantlarla sarılı piknik tüpüne zırhlı araçtan ateş edilerek kontrol edildi. Herhangi bir patlamanın olmaması üzerine tüp olay yerinden kaldırıldı. Piknik tüpünün önünde bulunduğu duvarda ise 'Şemdinli Özgürleşiyor YPG' yazısı dikkat çekti.

DHA

Okunma Sayısı: 1370
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı