"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şemdinli'deki terör saldırısında bir tutuklama

10 Şubat 2016, Çarşamba 16:15
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 21 Ekim 2015'te Serment Caddesi'ndeki taksi durağı önünde teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan H.İ.K, İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.İ.K, tutuklandı.

İlçede terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ile çok sayıda iş yeri ve evde hasar oluşmuş, sağlık hizmetleri aksamıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1023
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı