"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şemdinli'den acı haber

14 Mart 2016, Pazartesi 20:51
Genelkurmay Başkanlığı, tankın mevzi alması esnasında yaşanan kazada 1 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, tankın mevzilenmesi esnasında meydana gelen kazada 1 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, öğle saatlerinde, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında bir tankın mevzilenmesi esnasında kaza yaşandığı belirtildi.

Kazada, tank içinde bulunan 1 askerin şehit olduğunu bildirilerek, şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin acı ve üzüntüye boğan kazada hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

AA

Okunma Sayısı: 1519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı