"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sendika binasını kumarhaneye çevirmişler

09 Temmuz 2015, Perşembe 10:09
Adana'da kumar oynatıldığı iddia edilen Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikası'ndaki 80 kişi hakkında işlem yapıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kayalıbağ Mahallesi Seyhan Caddesi'nde sendika binasına operasyon düzenledi. Operasyona katılan polisler, binadakilerin kapıyı açmaması üzerine balyoz, levye ve koçbaşı yardımıyla demir kapıyı açmaya çalıştı. Bir süre sonra binadakiler tarafından açılan kapının arkasında 4 sürgü olduğu belirlendi.

Salona giren ekipler masalarda tombala kartları ile pulları buldu, klima ve duvar arasında kumar oynamada kullanılan bir cihaz ele geçirdi. Aramaya devam eden polis, baskın sırasında binadakilerin çeşitli tombala malzemeleri, makine ve topları bez bir torbayla binanın damından arka sokakta bulunan metruk binaya attığını belirledi. Polis, metruk binada ve çevresinde yaptığı aramada söz konusu malzemeleri buldu.

Ekipler, kumar oynadığı ileri sürülen 80 kişi hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca işlem yaptı. Sendika binasına daha önce de benzer operasyonlar düzenlendiği öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı