"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şentop’un ilk icraatı o yasağı kaldırmak oldu

26 Şubat 2019, Salı 17:00
TBMM’nin 29. Başkanı Mustafa Şentop, seçilmesinin ardından gerçekleştirdiği ilk Başkanlık Divanı toplantısında kendisinden önceki dönemde parlamento muhabirlerine getirilen lokanta yasağı uygulamasını kaldırdı.

Şentop, toplantıda bu konuyu gündeme getirerek yasağın kaldırılmasından yana görüş bildiren CHP’li Meclis Başkanvekili Levent Gök ve bu görüşü destekleyen HDP’li Meclis Başkanvekili Mithat Sancar’ı dinledikten sonra ardından lokanta yasağını kaldırma kararını açıkladı. T’24’ün haberine göre, TBMM’de parlamento muhabirleri TBMM ana binada bulunan ‘üyeler lokantasını’ milletvekilleriyle kullanıyordu. Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım döneminde bu uygulamaya son verilmiş ve gazetecilere TBMM Tören salonu altında bir yer yapılmıştı. TBMM başkanvekilleri ile idare amirlerinin katıldığı toplantıda, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, TBMM İdarî Teşkilâtına ilişkin bir sunum yaptı.

Etiketler: şentop, tbmm
Okunma Sayısı: 1984
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı