"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seri katil Atalay Filiz'in soruşturmasında flaş gelime

04 Haziran 2016, Cumartesi 14:37
Ankara ve İstanbul’da toplam 3 cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz’nin yakalanması için yürütülen soruşturma kapsamında R.A, isimli bir kadının ifadesi alındı.

Atalay F’nin avukat olan R.A’nın telefonundan bir kişiyle görüştüğü ve bu kadından 3 bin TL aldığı öne sürüldü.

Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin de aralarında bulunduğu 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Katil zanlısı olarak aranan Atalay F’nin görüştüğü tespit edilen R.A isimli kadın emniyete götürüldü. 

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesine başvurulan R.A’nın cinayetten sonra Atalay F’yle İzmit’te bir kafede buluştuğu öğrenildi. Atalay F’nin R.A’nın cep telefonundan bir arkadaşını aradığı ve birkaç dakikalık konuşma yaptığı öne sürüldü. Görüşmeden sonra ise Atalay F’nin R.A’dan 3 bin TL’yi aldığı ve oradan ayrıldığı belirtildi.

R.A’nın Cinayet Büro Amirliği’nde Atalay F’yle yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili polisin sorularını cevaplandırdığı öğrenildi.

Okunma Sayısı: 2329
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı