"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seri katil Atalay Filiz'le ilgili polisi alarma geçiren ihbar

04 Haziran 2016, Cumartesi 09:49
İstanbul ve Ankara'da 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görüldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Polis, terminal çevresi ve içinde araştırmalarını sürdürüyor.

Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Ankara'da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'e kaçtığı saptanmıştı. Buca'da öğrenci evinde kaldığı belirlenen ve Çeşme'de de görüldüğü yönünde ihbarlar olan Atalay Filiz'in akşam saatlerinde İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görüldüğü yönünde polise çok sayıda ihbar geldi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Verilen bilgiler doğrultusunda terminal ve çevresinde uzun süre Atalay Filiz'in izi sürüldü.

Polisin, Atalay Filiz'in buradan kaçma ihtimaline karşın arama çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Oğlunun yakalanması için polise yol gösterdi

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/oglunun-yakalanmasi-icin-polise-yol-gosterdi_399223

 

DHA

Etiketler: atalay filiz, seri katil
Okunma Sayısı: 1888
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı