"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sevimli ile Dağdeviren'in ifadeleri alındı

26 Şubat 2015, Perşembe 18:25
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının usulsüz dinlemelere yönelik soruşturması kapsamında eski Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Sevimli ile eski Hakim Dağdeviren'in ifadesi alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, arasında siyasetçi, gazeteci, emniyet ve yargı mensubunun da bulunduğu birçok kişinin usulsüz dinlendiğine ilişkin iddialarıyla ilgili soruşturması kapsamında eski Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Sevimli ile eski Hakim Kazım Dağdeviren'in ifadesi alındı.

Ankara Adliyesine gelen Sevimli ve Dağdeviren, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Tekin Küçük'e ifade verdi.

Sevimli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müşteki sıfatıyla ifade verdiğini belirterek, "AK Parti hakkında kapatma davası 14 Mart 2008'de açılmıştı. Beni de yaklaşık bir ay sonra, Nisan 2008'de dinlemeye almışlar" dedi.

Sevimli, dinleme kararının IMEI numarasıyla farklı isimle ve İBDA-C terör örgütüyle ilişkilendirilerek alındığını anlattı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Dağdeviren ise "Hakkımda 2008'de dinleme kararı alınmış. Buna istinaden ifadem istendi" diye konuştu.

AA

Etiketler: ifade, ankara, dinleme
Okunma Sayısı: 1420
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı