"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SGK, Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak

30 Ocak 2015, Cuma 18:05
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, prim borçlarının yapılandırması için cumartesi ve pazar günleri de yeterli sayıda personel ile hizmet verileceğini bildirdi.

SGK Başkan İlhan yazılı bilgilendirmesinde, “İşveren ve sigortalı borçlarının yapılandırılmasına ilişkin başvurular, 1 Ekim 2014'te başlamış olup, prim borçlarının yapılandırma süresi 2 Şubat 2015 Pazartesi günü sona erecektir. Anılan tarihte (2 Şubat 2015) yoğunluk yaşanmaması ve herhangi bir mağduriyete neden olunmaması bakımından, Cumartesi ve Pazar günleri yapılandırma başvurularını kabul etmek üzere yeteri sayıda personel bulundurularak gerekli tedbirler alınmıştır.” dedi.

 

Okunma Sayısı: 4336
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı