"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sıcak hava İstanbul trafiğini çarptı

23 Mayıs 2015, Cumartesi 18:54
Havaların ısınması İstanbul trafiğini vurdu. Başta sahil yolları olmak üzere şehir genelinde yoğunluk yaşandı.

İstanbul’da soğuk geçen haftanın ardından bugün sıcaklığın 25 derece olması trafiği olumsuz etkiledi. Güzel havanın etkisiyle vatandaşlar otomobilleriyle dışarıya çıkınca özellikle sahil yollarında yoğunluk yaşandı. Bu yoğunluk şehir trafiğini vurdu. Zaman zaman meydana gelen beklenmedik kazalara bir de yol bakım çalışmaları eklenince saat 18:30 itibariyle trafikte büyük bir yoğunluk başladı.

İŞTE TRAFİKTE SON DURUM

TEM Kavacık- Elmalı yönünde yaşanan zincirleme kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı.

D100 Koşuyolu-Harem istikameti İstanbul Boğazı Avrasya tüp geçit projesi kapsamında başlatılan çalışma nedeniyle iki şerit trafiğe kapalı durumda.

Sahil yolu Yedikule iki yönlü yapılan yol bakım onarım çalışması nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Çalışma nedeniyle Samatya girişinde bulunan trafik ışıklarından Yenikapı yönüne doğru olan trafik akışı tercihli yoldan veriliyor. Bölgedeki çalışma nedeniyle trafik her iki yönlü olarak yoğun.

Etiketler: istanbul, trafik, sıcak hava
Okunma Sayısı: 1340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı