"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Silopi’de bir okul ateşe verildi

30 Ekim 2014, Perşembe 15:55
Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde dün akşam saatlerinde Yenişehir İlkokulu’na giren 3 kişi, öğretmenler odasını ateşe verip kantini talan etti.

Silopi Yenişehir İlkokulu’na dün akşam saatlerinde giren yüzleri kapalı 3 kişi, öğretmenler odasını ateşe vererek, kantini talan etti. Okulun tek güvenlik kamerası yaşanan vakaları saniye saniye kaydetti.

İLKOKUL ATEŞE VERİLDİ

Güvenlik kamerası görüntülerinde, pencereleri kırarak içeri giren kişiler, 2’nci katta olan okul kantininin kapı ve camlarınını da kırarak içerideki eşyaları yerlere savurdu. Daha sonra kantinde olan koltukları ateşe verici bu kişilerden biri, bu kere kantinin karşısında olan öğretmenler odasına yöneldi. İçeride kanepe ve koltukları ateşe verici saldırganlar, daha sonra okul bahçesinde olan Atatürk büstünü kırıp yere atarak hızla hadise yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen polis, kantin ile öğretmenler odasında parmak izi ve kanıt topladı. Okulda meydana gelen zararın takribî 60 bin lira sıralarında bulunduğu belirtildi.

YOL KAPATILDI

Öte yandan dün akşam bunlar yaşanırken, Habur Sınır Kapısı’na giden uluslararası İpek Yolu’nda gece geç saatlerde bir küme YDG-H üyesi, yolu trafiğe kapattı. Kapanan yolda uzun tır kuyrukları oluştu. Göstericiler tır şoförlerinden korna çalmalarını isteyerek geçişlerine bu biçimde izin verdi. Tır ve vasıtaların korna gürültüsü takribî yarım saat boyunca şehir merkezinde duyuldu. Emniyet birimlerinin gelmesi ile müşterek göstericiler fasıla sokaklara kaçarak dağıldı.

 

Okunma Sayısı: 1412
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı