"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Silopi'de nöbet kulübesine saldırı: 1 asker yaralı, 1 asker şehit

04 Ağustos 2015, Salı 20:16
Şırnak'ta nöbet kulübesine PKK'lılarca roket atılması sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak Silopi'deki bir kışlaya bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda bir askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bildirildi. 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün saat 15.00'te Şırnak Silopi'de 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı General Zeki Durnalık Kışlası nöbet kulübesine, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından roketatar ile silahlı saldırıda bulunulduğu kaydedildi. 

Saldırı sonucu nöbet kulübesindeki bir erin helikopter ile tahliye edildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olduğu, bir erin ise yaralandığı belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize acil şifalar temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

AA

Etiketler: şırnak, silopi, pkk
Okunma Sayısı: 5707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sedat

    4.8.2015 20:47:59

    Durumun vehamameti biline biline niye tedbir alınmaz ki?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı