"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimdi de tatil dönüşü yoğunluğu

24 Ağustos 2018, Cuma 09:40
Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşların eve dönüş yolculuğu nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Kartepe kesiminde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Trafiğe kalmamak için Kurban Bayramı tatilinden erken dönen vatandaşlar nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Kartepe kesiminde trafik yoğunluğu oluştu.

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönünde akşam saatlerinde akıcı bir şekilde seyreden trafik gece yarısından itibaren artmaya başladı.

Otoyolun Kartepe kesiminde yaşanan yoğunluk sürücülerin normal hızlarından oldukça yavaş seyretmelerine neden olurken, trafik akışı yer yer durma noktasına geldi.

Trafikten kaçan çoğu tatilci yol üzerindeki mola alanlarında kontak kapattı. Bazı vatandaşlar park alanlarındaki çimler üzerine yatarak sabahlamayı tercih ederken bazıları da yola devam etmek için trafik yoğunluğunun azalmasını bekliyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri de güzergah üzerindeki tedbirlerini arttırdı.

Kartepe'de mola veren tatilcilerden Nergiz Akça, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nı Ankara'da geçirdiklerini, dönüş trafiğine kalmamak için bayramın üçüncü günü Edirne'ye gitmek üzere yola çıktıklarını bildirdi.

Sakarya'yı geçtikten sonra yoğun trafikle karşılaştıklarını belirten Akça, "Yoğunluğun geçmesini beklemek için mola verdik, gerekirse burada uyumayı planlıyoruz." diye konuştu.

Kayseri'den İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan Adnan Aslan da Sapanca sapağına gelene kadar rahat geldiklerini fakat Kartepe'ye girdikten sonra trafiğin birden yavaşladığını aktardı.

Yaklaşık 20 kilometrelik yolu 3 saatte katettiğini vurgulayan Aslan, aracının hararet yapması nedeniyle park alanına girdiklerini, trafik akışı normale dönene kadar burada bekleyeceklerini kaydetti.

 

AA

Okunma Sayısı: 1205
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı