"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimon Peres, ilk kez Erdoğan'ın 'one minute' çıkışı hakkında konuştu

04 Temmuz 2016, Pazartesi 13:22
İsrail’in 9. Cumhurbaşkanı, Davos'ta 2009'da yaşanan krizle ilgili Erdoğan’a karşı bir kırgınlığınız var mı? sorusuna, "Hayır, ben ileriye bakan bir insanım" diye yanıtladı.

Türkiye-İsrail ilişkilerine de değinen İsrail’in 9. Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Erdoğan'ın Davos çıkışı hakkında, "Kalbimde iyi duygular var. Kırgınlıklarla zamanımı geçirmek istemiyorum. Geleceği değiştirebilmeniz için geçmişle boşanmanız şart. Hayal kurabilmelisiniz. Olan oldu, bitti, gitti..." diye konuştu.

Şimon Peres, Hürriyet'ten Cansu Çamlıbel'in sorularını yanıtladı. Peres'e "Erdoğan’ın anlaşmanın imzalanmasından sonra Mavi Marmara’nın seferini organize eden İHH’ya yönelik eleştirel bir çıkışı oldu. ‘Bana mı sordunuz, izin mi aldınız?’ şeklinde ifadeler kullandı. Bu ton değişikliği sizi şaşırttı mı?" sorusu da yöneltildi. Peres bu soruyu ise şöyle yanıtladı:

"Daha önce olmuş olsaydı sevinirdim. Ama hep dediğim gibi geçmiş geçmişte kaldı. Bugün artık hiç anlam taşımayacak türden polemiklere girmeyeceğim. Sayın Cumhurbaşkanı’nın açıkça bunu dile getirmiş olmasını takdirle karşılıyorum. Daha önce söylenmiş olsaydı düşünceli bir davranış olurdu. Ama sonuçta prensipteki yaklaşım zaten buysa memnuniyetle karşılıyorum."

Konuyla ilgili diğer haberler:

Hayır, İsrail ne özür diledi ne de tazminat ödeyecek...

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/hayir-israil-ne-ozur-diledi-ne-de-tazminat-odeyecek_402477

U dönüşü dünyanın da gündeminde

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/dunya/u-donusu-dunyanin-da-gundeminde_402428

Okunma Sayısı: 8173
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdurrahman KOÇAK

    4.7.2016 15:59:05

    one minute off , mavi marmara off, paralelin arkasında İsrail var off, kazan kazan inn.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı