"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınava giren çocuklarını dua ederek beklediler

18 Haziran 2016, Cumartesi 14:20
İzmit'te Lisans Yerleştirme Sınavı'na giren öğrencilerin velileri okulların kapısının önünde heyecanla beklediler. Bazı veliler dua okudu.

Saat 10.00'da başlayan sınav için veliler ve öğrenciler sabahın erken saatlerinde okullara geldiler. Öğrenciler kimlik kontrolleri ve üst aramaları yapıldıktan sonra sınavların yapılacağı sınıflara alındı. Öğrencilerin okula girmesiyle birlikte anne ve babalarının da heyecanlı bekleyişleri başladı. Sıcak hava nedeniyle okulun önündeki ağaçların gölgesine sığınan veliler çocukların sınavdan çıkmaların bekledi. Bazı veliler ise çocukları için dua okudular.

Sınava giren oğlu kadar kendisinin de heyecanlandığını söyleyen Fadime Şölen, "Oğlum sınavda, inşallah bütün çocuklarımız çalıştıklarının karşılığını görerek istedikleri yerlere girerler. Benim oğlum ve tüm çocuklarımız için dua ediyorum. Çocuğum kadar ben de heyecanlıyım" dedi.

Çocuğunun çıkışını heyecanla bekleyen Setenay Tural ise, "Çocuklardan daha çok aileler heyecanlı. İnşallah tüm çocukların sınavı iyi geçer. Çocuğumuz bu sınava çok hazırlandı ve elinden geleni yaptığına inanıyoruz. Heyecanla bekliyoruz. Biz de okul dışında dua ederek destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

DHA

Etiketler: izmit, lys, dua
Okunma Sayısı: 1655
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı