"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınıra top ve füze bataryaları sevk edildi

05 Temmuz 2015, Pazar 16:16
Suriye'nin kuzeyindeki Tel Abyad'ın YPG tarafından IŞİD'den temizlenmesinin ardından sınır yapılan askeri sevkiyata bugün de devam edildi. Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı da sınırda incelemelerde bulundu.

Suriye'nin kuzeyindeki Tel Abyad'ın YPG tarafından IŞİD'den temizlenmesinin ardından sınır yapılan askeri sevkiyata bugün de devam edildi.

Ankara Füze ve Top Okulu'ndan gönderilen top ve füze bataryalarıyla teçhizatın bulunduğu askeri konvoy, yoğun güvenlik önlemleri arasında Suriye sınırındaki Kilis'e ulaştı.

Konvoyun, sınır hattındaki Elbeyli İlçesi ve Öncüpınar bölgesine konuşlandırılacağı öğrenildi.

Bir süredir devam eden askeri sevkiyat, Ankara'nın Suriye'ye yönelik askeri operasyonda bulunacağı iddialarına neden olmuş, ancak Başbakan Ahmet Davutoğlu şu anda böyle bir müdahalenin söz konusu olmadığını söylemişti.

AA

Etiketler: suriye, sınır, sevkiyat
Okunma Sayısı: 1737
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı