"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınırda 5 terörist yakalandı

23 Ekim 2014, Perşembe 15:13
Suriye'den Türkiye'ye giriş yapmak isteyen, bölücü terör örgütü mensubu 5 terörist yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Ceylanpınar'da bölücü terör örgütüne mensup 1, Suruç'ta ise bölücü terör örgütüne mensup 4 kişi Suriye'den yasa dışı olarak Türkiye'ye giriş yaparken yakalandı.
 
Konuya ilişkin adli tahkikat başlatıldı. TSK'nın günlük faaliyetlerine ilişkin yer alan açıklamaya göre ise Hava Kuvvetleri Komutanlığı, 6 F-16 ile Ege'de eğitim uçuşu icra etti.
Bu uçuşlar esnasında Yunanistan'a ait 2 F-16 uçağı tarafından, Türkiye'ye ait 2 F-16 uçağına, saat 13.09'da, 5 deniz mili geriden, Midilli batısında, 5 dakika süre ile radar kilidi muhafaza edilerek ve bin feet teşhis mesafesinden daha fazla yaklaşılarak tacizde bulunuldu. Türkiye'ye ait 4, F-4E uçağına da 13.03-13.19 saatleri arasında değişik sektörlerden yerden havaya füze ikazı ile tacizde bulunuldu.

 

Okunma Sayısı: 1064
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı