"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınırdışı edilecek yabancılar isyan çıkardı

05 Aralık 2015, Cumartesi 09:09
İstanbul, Kumkapı'da sınırdışı edilmek üzere bekletilen yabancıların bulunduğu merkezde isyan çıktı.

Binanın bir katındaki yatakları ateşe veren yabancıların çıkarttığı yangına itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti.

Kumkapı'daki İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde saat 22.30 sıralarında bilinmeyen bir sebeple isyan çıktı. Sınırdışı edilmek üzere merkezde bekletilen yabancıların bir kısmı, kaldıkları 2. kat bölümünde yangın çıkardı. Koğuşlardaki yatak ve benzeri yanıcı maddeleri ateşe veren yabancılar, diğer katlardaki camları da kırdı. 

Yangın sebebiyle olay yerine itfaiye ve Çevik Kuvvet polisi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında misafirhanede kalan yabancılar avluya alındı. Yangın esnasında bazı yabancıların camlarda oldukları görüldü. Merkezden yükselen alevler bir cep telefonu tarafından kaydedildi. Bir vatandaşın yangın söndürme tüpü ile sokaktan yangının çıktığı 2. kata köpük sıktığı görüldü.

Kısa sürede bastırılan isyanda bir kişi dumandan etkilendi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Etiketler: kumkapı, yangın, mülteci, isyan
Okunma Sayısı: 1639
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı