"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sinop Valisi görevden alındı

16 Temmuz 2016, Cumartesi 16:03
Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya'nın görevden alındığı belirtildi. Vali Çetinkaya'nın eşi Sinop Garnizon Komutan Vekili Albay Temel Çetinkaya'nın da gözaltında olduğu öğrenildi.

Askeri darbe girişimine tepki amacıyla ellerinde Türk bayraklarıyla Valilik önünde toplanan vatandaşlara Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, hitap etti.

Vatandaşlara sağduyu çağrısında bulunan Yaman, "Yaşananlar karşısında Cumhurbaşkanından köy muhtarına kadar herkes görevini yapmıştır" dedi.

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, bir gazetecinin "Vali Yasemin Özata Çetinkaya'nın görevinden alındığı doğru mudur?" sorusu üzerine "Doğrudur. Ayrıntılarını ben de bilmiyorum" cevabını verdi. 

AA

Etiketler: sinop valisi
Okunma Sayısı: 1466
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı