"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak şehidi duâlarla

24 Nisan 2018, Salı 17:00
Şırnak’ta yürütülen operasyon sırasında, PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akın’ın (36), İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

Şırnak’ta başlatılan ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli Operasyonu’nda, merkeze bağlı Soru Tepe mevkiinde, bugün sabah saatlerinde, önceden tuzaklanmış el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akın yaralandı. Akın, kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Evli ve bir çocuk babası Astsubay Üstçavuş Sadık Akın’ın şehadet haberi, İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan Devlet Demiryolları’ndan emekli baba Ramazan Akın ile anne Sultan Akın’a askerî yetkililer ve sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Öte yandan, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akan’ın memleketi Uşak’ın Banaz ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

DHA

Etiketler: şırnak, şehit
Okunma Sayısı: 1153
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı