"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'ta 18 kalaşnikof tüfek ele geçirildi

30 Ağustos 2015, Pazar 14:51
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak merkeze bağlı Milli beldesinde, bir yolcu minibüsünde yapılan arama sonucunda, araç içerisine gizlenmiş halde 18 kalaşnikof piyade tüfeğinin ele geçirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba'da, dün askeri birliğe erzak ikmali yapan sivil kamyonete silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda bir geçici köy korucusu yaralandı, iki terörist ölü ele geçirildi. 

Şırnak'ın merkez ilçesi Milli beldesinde, dün yol kontrolü yapan jandarma unsurlarınca, bir yolcu minibüsünde yapılan arama sonucunda, araç içerisine gizlenmiş halde 18 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatıldı. 

Foto: Arşiv

AA

Etiketler: şırnak, ak47, kalaşnikof
Okunma Sayısı: 4773
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı