"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'ta 970 kilo amonyum nitrat ele geçirildi

12 Ekim 2015, Pazartesi 15:16
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta devam eden operasyonda bomba yapımında kullanılan 970 kg amonyum nitrat ele geçirildiğini açıkladı.

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada: "Şırnak’ta devam eden operasyonda; bir adet el bombası, iki adet mayın, 970 kg amonyum nitrat, 22 kg dinamit lokumu, yedi adet tüp ve 11 adet El Yapımı Patlayıcı düzeneği ele geçirilmiştir. 

Şırnak’da yüksek gerilim hattı direğine, El Yapımı Patlayıcı (EYP) patlatılmak suretiyle zarar verilmiş, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucunda patlatılmaya hazır dört adet EYP daha tespit edilerek imha edilmiştir" denildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı