"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'ta askeri üs bölgesine saldırı

29 Ağustos 2015, Cumartesi 20:13
Şırnak'ta askeri üs bölgesine saldıran teröristlerle çıkan çatışmada 1 köy korucusunun yaralandığı, 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Şırnak-Uludere karayolundaki Basta Taburu'na bağlı üs bölgelerine su taşıyan aracı yakan teröristler, daha sonra üs bölgesine uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırıda bulundu.

Üs bölgesinde nöbet tutan korucuların karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 1 köy korucusu hafif yaralandı, 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Bölgedeki diğer teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonun sürdürüldüğü öğrenildi. 

AA

Okunma Sayısı: 1294
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı