"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'ta bir köy korucusu şehit oldu

24 Eylül 2016, Cumartesi 13:48
Şırnak’ta, görev değişimine giden köy korucularına PKK'lıların açtığı ateş sonucu bir köy korucusu şehit oldu.

Şırnak'ta Cudi Dağı eteklerindeki maden ocakları yakınında, görev değişimine giden köy korucularına PKK'lı teröristler ateş açtı. Açılan ateşle bir köy korucusu şehit oldu.

Şırnak ile Cizre İlçesi arasında bulunan Maden Ocakları Mevkii&ndeki nöbet değişimine giden bir grup geçici köy korucusuna, Cudi Dağı eteklerinde gizlenen PKK'lılar tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Açılan ilk ateşle birlikte adı henüz açıklanmayan bir geçici köy korucusu olay yerinde şehit oldu.

Korucuların telsizle yardım istemisi ardından güvenlik güçleri olay bölgesine gelerek, ateş açan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla hava destekli operasyon başlattı. 

DHA

Etiketler: şırnak, korucu, şehit
Okunma Sayısı: 1403
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı