"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'ta teslim olan terörist sayısı bini aştı

06 Kasım 2015, Cuma 11:13
Şırnak'ta terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin sayısının bin 9 kişiye ulaştığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK içinde faaliyet yürüten 10 kişinin örgütten kaçarak, güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Teröristlerle ilgili işlemlerin adli makamlarca yürütüldüğü kaydedilen açıklamada, "21 Mart 2013-05 Kasım 2015 tarihlerinde ilimiz merkez ve ilçelerinde, PKK/KCK terör örgütü içinde faaliyet yürütmekteyken, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda bin 9 kişi olmuştur" ifadesine yer verildi.

AA

Okunma Sayısı: 1396
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı