"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'ta yaralanan er şehit düştü

23 Mayıs 2016, Pazartesi 08:56
Şırnak'ta PKK'lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlar sırasında 12 Mayıs'ta yaralanan bir asker, kaldırıldığı GATA'da kurtarılamayarak şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 12 Mayıs 2016 tarihinde Şırnak'ta süren operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve tedavisine GATA’da devam edilen bir askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün saat 02.30’da kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi. Ad ve rütbesi hakkında henüz bilgi verilmeyen askerin şehit olması ile ilgili, "Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

DHA

Etiketler: gata, şehit
Okunma Sayısı: 1539
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı