"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'tan acı haber: 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı!

26 Eylül 2016, Pazartesi 17:23
Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.

Uludere Karayolu üzerindeki cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasında çatışmada 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Mardin'de terör saldırısı: 4 şehit, 6 yaralı

PKK'lı teröristlerin, Kızıltepe-Derik karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı, asker ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 2 korucu ile 4 asker yaralandı.

Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı

Etiketler: şırnak, saldırı, şehit
Okunma Sayısı: 2501
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı