"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak'tan bir acı haber daha!

28 Nisan 2016, Perşembe 20:46
Şırnak'ta teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 asker şehit oldu.

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 asker şehit oldu.

Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

Cumhuriyet Mahallesi'nde akşam saatlerinde teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan 1 asker, kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Bölgede teröristlere yönelik operasyon devam ediyor. 

Operasyonda, bugün öğle saatlerinde Gazipaşa Mahallesi'nde teröristler tarafından bir evden açılan ateş sonucu yaralanan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik de şehit düşmüştü.

AA

Okunma Sayısı: 1276
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı