"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak Valiliği, sökülen çadırlarla ilgili açıklama yaptı

25 Ekim 2016, Salı 15:36
Şırnak Valiliği, Cudi Dağı eteklerinde kurdukları çadırda yaşayanların çadırlarının sökülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, çadırda yaşayanların uygun barınma yerlerine geçtikleri ve gerekli yardımın yapıldığını belirtti.

Şırnak kent merkezinde 14 Mart'ta başlayan sokağa çıkma yasağı devam ederken, kenti terk eden ancak, gidecek yerleri olmadığı için Cudi Dağı eteklerinde kurdukları çadırlarda yaşayan yaklaşık 2 bin kişinin bulunduğu çadırlar, dün güvenlik güçleri tarafından söküldü. Şırnak Valiliği tarafından, bugün yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"İlimiz Bahçelievler Mahallesi Afet Evleri Mevkii'nde geçici olarak 47 çadırda barınmakta olan vatandaşlarımıza yaklaşan kış şartlarından dolayı mağduriyet yaşamamaları için valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından barınma yardımı yapılmış ve ailelerimiz uygun barınma yerlerine geçmişlerdir." 

DHA

Okunma Sayısı: 1300
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı