"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sırp taraftar cinayeti zanlıları adliyeye sevk edildi

28 Kasım 2014, Cuma 10:25
Galatasaray Liv Hospital - Kızılyıldız basketbol maçında Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçakla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şahısların arasında katil zanlısı Kadri A'nın da bulunduğu belirtildi.

İstanbul Valiliği, İvkoviç'in Sırp taraftarlar arasında çıkan kavgada öldüğünü açıklamıştı.

Galatasaray Liv Hospital ile Sırbistan takımı Kızılyıldız arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesi çıkan olayda Sırp taraftar Marko İvkoviç bıçaklanarak öldürülmüştü.

Olaydan sonra araştırma başlatan polisler, çevredeki çok sayıda güvenlik kamera görüntülerini inceledi ve 7 kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen zanlıların sorguları tamamlandı. Aralarında katil zanlısı Kadri A’nın da bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edildi. 

VALİLİK 'KENDİ ARALARINDAKİ KAVGADA ÖLDÜ' DEMİŞTİ

Öte yandan, olayın meydana gelmesinden kısa bir süre sonra İstanbul Valiliği yazılı açıklama yapmış ve İvkoviç'in Sırp taraftarlar arasında çıkan kavgada öldüğünü öne sürmüştü. Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak da, Galatasaray taraftarlarının olaylara karışmadığını ve Sırp taraftarın kendi aralarında çıkan kavgada öldüğünü söylemişti. 

Marko İvkoviç'in cenazesinin memleketine uğurlanmasında ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından basına sansür uygulanmıştı.

Okunma Sayısı: 659
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı