"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siyaset dini alet etmesin

08 Kasım 2018, Perşembe 23:49
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Siyaset kurumu kendi işine baksın, kendi kısır tartışmalarına dinimizi ve din adamlarımızı alet etmesin. Bizler doğrunun yanında, yanlışın karşısında, iyiliği emreden, kötülükten men eden bir dinin tebliğle görevli mensuplarıyız” dedi.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar Aksaray Eski Valisi Aykut Pekmez için düzenlenen veda programında İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın fotoğraf çekmek isteyen muhabire “Siyasilerle fotoğraf çekmeyin yanlış anlaşılır” sözünün basında saptırılarak farklı mecralara çekilmesini eleştirdi. Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, dinin ve din görevlilerinin siyasete alet edilmesini kınadı. Bayraktutar’ın açıklaması şöyle: “Buradan bir kez daha tekrarlıyoruz; Sayın Müftümüz hiçbir siyasi partiyi hedef almamış, tavır koymamış, siyaset kurumunun temsilcileriyle görünmenin misyonlarına zarar vereceğini ifade etmiştir.“

AA

Okunma Sayısı: 1419
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı