"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siyasilere çağrı: Bağırmayın

28 Nisan 2018, Cumartesi 20:23
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bilecik, “Yüksek ses tonajınız daha iyi anlaşılıyor mu? Daha mı çok haklı oluyorsunuz? Hayır. Sakin olanın hakim olacağı bir anlayış olmalı” dedi. Siyasî partilerin tümüne seslendiğini belirten Bilecik şunları dedi:

“Bütün siyasî otoritelere bütün kesimlere önemli bir görev düşüyor: Sakin dil kullanmak… Dünya ve Türkiye için zorlu bir durum var. Bizim seçimlerin de buna getirdikleri ekstra zorluklar var. Aynı zamanda kutuplaşmayı tamamen körelten hoşgörünün çok yüksek olduğu lâfta kalmadığı bir süreç izleyelim bu çağrıyı da memnuniyetle yapıyorum. İnanın… Yüksek ses tonajınız daha iyi anlaşılıyor mu? Daha mı çok haklı oluyorsunuz? Hayır. Sakin olanın hakim olacağı bir anlayış olmalı. Bugün iyi bir demokrasi, özgürlükleri, ifade özgürlüğü ortamını çağrıştıran bir yapıyla devam eden bir seçim dili bambaşka bir Türkiye olur. “

DHA

Etiketler: tüsiad, erol bilecik
Okunma Sayısı: 1637
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı