"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Size de gelmiş olabilir!

24 Mayıs 2015, Pazar 19:14
Bugün birçok cep telefonu kullanıcısı, telefonlarına gelen istenmeyen bir kısa mesajla karşılaştı.

+90 850 304 24 26 numaralı hat üzerinden gönderilen mesajın içeriğinde şu satırlar yer aldı: 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu akşam saat 21:00'de Habertürk TV'de canlı yayına katılarak önemli açıklamalarda bulunacak. İzlemeniz dileğiyle.

1 MAYIS'TAN İTİBAREN YASAKLANMIŞTI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Elektronik Ticaret Kanunu kapsamında her türlü ticari mesajın tüketicinin onayına bağlı olması şartı getirilmişti. Tüketiciler istemediği mesajların gelmesini engelleyebilecek, yasaya uyamayan şirketler ise 50 bin TL para cezasına çarptırılacaktı. Bu yasağa rağmen gönderilen bu istenmeyen mesaj kullanıcıların tepkisini çekti.

NASIL ŞİKAYET EDİLİR?

İstenmeyen bu kısa mesajı şikayet etmek isteyen okuyucularımız bu adrese tıklayıp BİMER'e gerekli şikayeti gönderebilirler.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4431
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • RESUL YILMAZ

    25.5.2015 10:33:50

    2023 de gelir şikayet kutusu...

  • Selim

    24.5.2015 22:37:50

    Kimi kime şikayet edeceğiz Sayın Yeni Asya haber merkezi çalışanları. Erdoğan alenen suç işlerken ses çıkarmayan onca mahkeme nasıl olurda akpli belediye başkanının cezalandırılması hükmünü verebilir. Allah (cc) cümlemizi ıslah etsin.

  • Halim ASA

    24.5.2015 19:50:29

    şikayet linki çalışmıyor bimer e tıklayıp mail adresimizi yazıyoruz şikayet başvuru linki mail gönderilecek diyor ama bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı